Vi älskar Myoko / Akakura Onsen beläget på den Japanska västkusten och vårt vandrarhem är ett utmärkt sätt för oss att dela med oss av områdets unika charm. Vandrarhemmet var tidigare ett välbesökt “Minshuku”, drivet av en japansk familj, i anslutning till huvudgatan i Akakura Onsen byn. Vandrarhemmet är en plats där du kan träffa likasinnade resenärer och backpackers, i en avslappnad miljö med gemensamt vardagsrum, kök och matsal.

Vår tvåspråkiga personal har gjort flera säsonger på flera olika kontinenter bland annat Japan, Frankrike och Australien. Vi kommer att hjälpa dig med vår lokala kännedom för att göra din vistelse så bra som möjligt.

Vi känner till byn Akakura väö och dess omgivande bergsområden, och är glada att ge dig råd om hur man kommer åt den bästa terrängen, om du är ute efter midjedjup och ospårade puderåk eller är nybörjare och föredrar mjuka och breda pister.

Byn har mycket att erbjuda, vi rekomenderar att prova Japans naturliga varma källor, såkallade ”Onsens”, som flödar direkt från berget Myoko.

Att besöka en ”Onsen” är perfekt för att lugna värk och smärtor efter en lång dag på berget. Du kan också uppleva äkta Japansk matkultur på en av de många restaurangerna eller izakayas, allt från traditionell

japansk mat som Udon, Ramen nudlar eller Okonomiyaki, till Pizza eller japansk hamburgare, för att nämna några. Vill du spendera en kväll på byn så finns det flera barer som erbjuder japansk öl, karaoke

eller varför inte en bar med en inomhus skateboard ramp.