Myoko backpackers vandrarhem ligger perfekt för att utforska de lokala skidområdena men även som bas för de många omgivande orter och dess orörda natur. Myoko består av 5 olika skidorter, som är lätt åtkomliga från Akakura Onsen by, där vårt vandrarhemmet ligger.

Akakura Onsen och Akakura Kanko är en kort promenad från vandrarhemmet, det finns också en buss tillgänglig mellan de båda orterna. När snön ligger djup kan du även åka tillbaka till vandrarhemmet på dina skidor eller snowboard!

 

Ikenotaira och Suginohara är också tillgängliga med lokalbuss och eller privat transport.

Den berömda puder orten Seki Onsen är även tillgänglig med taxi eller privat transport.

Vi erbjuder även transport från tågstationen när ni anländer även transport till de kringliggande skidorterna och till den lokala mataffären.

Akakura Onsen

Från vandrarhemmet är det 5 min promenad

Stolsliftar: 14st

Parker: Ja

Kvällsskidåkning: Ja

Akakura Onsen ligger en kort 5 minuters promenad från vandrarhemmet, ett nybörjarvänligt skidområde med breda pister genom vacker skog ovanför toppliften.

 

Akakura Kanko

Från vandrarhemmet är det 5 min promenad

Stolsliftar: 6st

Gondol: 1st

Park: Ja

Akakura Kanko är bara 5 minuters promenad från vandrarhemmet. Det är ett stort skidområde med varierande terräng för alla nivåer, om man hikar från den övre liften så möter man ospårad terräng för branta träd åk eller stora svängar på öppna fält medans gondolen vid Akakura Kanko hotellet erbjuder fantastisk naturskön vy för en snabb väg upp till pisterna.

 

Ikenotaira

Från vandrarhemmet är det 10 minuters bilfärd

Stolliftar: 8st

Park: Ja

Ikenotaira är främst för nybörjare med omfattande parker och bra skogsåkning speciellt om du gillar att hoppa och jibba. Du kan också avnjuta en naturlig onsen (varma källor) och en god lunch, som är inkluderat i liftkortet.

 

Myoko Suginohara

Från vandrarhemmet är det 15 minuter med bil

Stolsliftar: 14st

Gondol: 1st

Park: Ja

Halfpipe: Ja

Suginohara är det största skidområdet i Myoko Kogen, med omfattande breda pister och fet skogsåkning som är nårbar från Gondolen. Här finns också den största parken med halfpipe i området. Perfekt för alla nivåer.

 

Myoko Ski Park

Från vandrarhemmet är det 12 minuters bilfärd

Stolsliftar: 1st

Myoko Ski Park är ett lite mindre område, perfekt för nybörjare och barnfamiljer.

 

Seki Onsen

Från vandrarhemmet är det 15 minuter med bil

Stolsliftar: 2st

Park: Ja

Halfpipe: Ja

Seki Onsen är ett fantastisk skidområde drivet av en japansk familj. Med spännande opistad terräng och brant skogsåkning. Det är ett måste för alla puder jägare.

 

Tangram Ski Circus

Från vandrarhemmet är det 20 minuters bilfärd

Stolsliftar: 6st

Parker: Ja

Tangram är en fantastiskt litet skidområde på vägen mot Madarao med brant trädåkning och öppna pister, bra för alla nivåer.

 

Madarao Kogen

Från vandrarhemmet är det 30 minuter med bil

Stolsliftar: 16

Parker: Ja

Madarao Kogen är ett omfattande skidområde med terräng som passar alla smaker, med brant puderåkning i gles skog och med fantastisk acess till offpist.

 

Kurohime

Från vandrarhemmet är det 30 minuter med bil

Stolsliftar: 8

Halfpipe: Ja

Nära till staden Nagano, de övre pisterna lämpar sig för medel-avancerad åkning samt de lägre är perfekt för nybörjare. På baksidan och utanför pisterna finns det möjlighet till offpist.

 

Madarao Sympathique

Från vandrarhemmet är det 35 minuters bilfärd

Stolsliftar: 4st

Parker: Ja

Madarao Sympathique ligger i anslutning till Nozawa vägskälet. Med bra

nybörjar terräng och breda pister.